Cleaning the drumbuss -rumpuryhmän resoinoivien taajuuksien heikentäminen

Ja viimeiseksi avaan vielä rumpuryhmän äänimaisemaa leikkaamalla hieman joitakin resonoivia taajuuksia. Käytän etsinnässä apuna analysaattoria ja on-off -tekniikkaa. Esimerkiksi kuvan alin leikkaus teki bassorummun aiempaa hieman erottuvammaksi. Äänikuva oli bassorummun osalta hieman epäselvä, joten osasin etsiä näitä mutaisia taajuuksia 100-300 Hz:n taajuudelta. En halunnut kuitenkaan koskea virvelin perustaajuuteen (hieman alle 200 Hz), jolloin avaavan taajuuden etsiminen oli varsin suoraviivainen tehtävä. Alimman leikkauksen olin voinut hyvin tehdä basariraidalla, jolloin olisin voinut leikata vieläkin enemmän, ilman että leikkaus olisi vaikuttanut virveliin.

How to mix drums. Last tweaks-cleaning drumbuss.

Tarkistan vielä kertaalleen rumpuihin tekemäni prosessoinnit passivoimalla ja aktivoimalla (on-off) uudestaan kaikki rumpujen plugarit yhdellä kerralla. Toimii-jatketaan eteenpäin bassosta.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: