How to eq electric guitar- sähkärit ja filtterit

How to eq electric guitar. Basic filtering for strumming. Cleaning unnecessary low end rumble and higher noise.

Yllä tyypillinen kompatusta sähkökitarasta otettu snapshotti analyysiohjelmalla. Sähkäreitä voi filteröidä akustisia jyrkemmin ilman artefakteja, jolloin ne fokusoituvat ja erottuvat paremmin muun bändin joukosta. Komppisähkäri ei kaipaa yleensä ylempiä taajuuksia, joten niiden putsaaminen jättää tilaa vaikka akustisille, laululle ja pelleille. Tämä poistaa äänimaisemasta tehokkaasti mutaa ja saa soittimet erottumaan paremmin toisistaan.

How to eq electric guitar. Basic filtering for solos. Playing in neck and solos need more higher frequencies.

Usein toinen komppaavista kitaroista soittaa ylempää kaulalta, jolloin sekä ylä- että alataajuksia voi leikata korkeammalta. Yleensä soolot ja ylempää kaulalta soitetut riffit kaipaavat enemmän ylempiä taajuuksia. Vaikka filtteröinnin pitää tapahtua ensisijaisesti korvilla, niin analyysiohjelmalla on helppo varmistua siitä, ettei leikkaa liikaa taajuksia. Doonouhaarm…

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: