Oman oppimisen nollapiste ja edistymisen seuraaminen

Käyttäisin huolella aikaa ensimmäisen kaupallisen harjoitusbiisini löytämiseen. Itse olen valinnut tuon Sinking Like A Stonen biisiksi, jonka olen miksannut ja masteroinut (eroista tuonnempana) kymmeniä kertoja. Kun jokaista printtausta mp3:ksi/wav:iksi sitten vertaa ensimmäiseen tekeleeseen ja edeltävään lopputulemaan, voi vain ihmetellä miten ihmeessä olen voinut miksata tuon virvelirummun noin ”ylös” ja mihin noi taustalaulajat hukkuivat? Kun vielä listaa ylös tuoreilla korvilla ja kertakuulemalla asiat, joita voisi parantaa, niin oppimiskäyrä lipsahtaa nopeasti yläviistoon.

Jos käyt vielä jotain kursseja ja lävitse inhoamiani 10 tippiä rumpujen miksaukseen, voit suoraan verrata edelliseen miksaukseesi, toimiiko jokin tippi vai ei. Itse kaivaisin tässä vaiheessa kaikki ”tip this, tip thatit, syvimpään nurkkaan netin reunoille. Miksaamisessa on kyse ihan jostain muusta. Tippeihin ja niiden tekijöiltä saamiin sähköpostehin hukkuu kovin helposti ja ne sekoittavat jo muutenkin vaikeasti omaksuttavaa kokonaiskuvaa.

Siinäpä tippi minultakin🤔

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: