Filepass-feedback-uusia oivalluksia miksausta helpottamaan, Filepass

Filepass-new innovative app to get feedback and payment from customers.

On kovin mielikuvituksetonta tuoda markkinoille jälleen uusi mallinnos tai muunnos klassikkokompuroista tai ekvalisaattoreista. Kuka oikeasti haluaa enää yhtään LA-2A -mallinnosta markkinoille? Miksei vaikka lisätä klassikoihin tarvittaessa näkyviin saatavia eq-käppyröitä, jolloin miksaaminenkin olisi nopeampaa. Onneksi joillakin sentään riittää hieman luovuuttakin luovalla alalla. Yllä kuva asiakkaalle lähetettävästä linkistä, jossa asiakas voi kommentoida yksinkertaisesti miksausta tai masterointia. Sovellus mahdollistaa mm. sen, että asiakas ei pääse lataamaan itselleen pakkaamatonta versiota biisistä ennen maksua. Miksaaja löytää fiksattavat kohdat nopeasti audiosta ja voi omassa näkymässään saman tien täpätä korjaukset tehdyksi ja lähettää asiakkaalle korjatun version hyväksyttäväksi tai lisäkommentteja varten. Ja mielellään vain yksi bändistä tekee yhteisesti sovitut kommentit: jos kaikilta kysyy, niin voi saada kommentin, jonka jälkeen audio vain on 3 dB kovemmalla kaikkien bändiläisten osalta;D…

Filepass-easy way to correct, check and finish your projects.

Filepass nopeuttaakin ja yksinkertaistaa oleellisesti miksaajan ja bändin/tuottajan/masteroijan etc. välistä yhteistyötä. Aika kun on rahaa ja pyörä jo keksitty…

Vastaavaan lopputulokseen pääsee kyllä lähettämällä asiakkaalle etukäteen mietityn exel-lomakkeen, jonka kommentit sitten voi rastittaa omalla näytöllä tehdyksi. Audioonkin voi sopivasti laittaa toistumaan sopivasti vaikka ”vedos”, jos maksun haluaa varmistaa. Filepassilla kyllä auttamatta saa PRO-respektiä, joskin kuukausilisenssilläkin on hieman hintaa.

Jos hintapolitiikka on OK, niin Filepassilla on mukava viedä eteenpäin omia miksausprojektejakin. Olen yllä lähettänyt itselleni linkin ja kommentoinut omaa miksaustani kotistudioni ulkopuolella, jolloin on helpompi olla objektiivisempi. Toisaalta fiksaukset saakin sitten tehtyä nopeasti ja järjestelmällisesti. Auttaa muutoinkin kuuntelemaan omaa tuotostaan objektiivisemmin.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: